Це печиво дуже ніжне, повітряне із чудовим смаком. І готується просто і легко, потрібно всього 3 інгредієнти (без цукру та солі). Саме тісто замішується за кілька хвилин, а на випікання потрібно не більше 10 хвилин. Печиву можна надавати різної форми, покажу найпростішу. Печиво ароматне і дуже смачне, воно просто тане у роті.
Інгредієнти:
Приготування:
Борошно висипаємо в миску і додаємо нарізане вершкове масло (беремо його з холодильника).
Борошно з маслом перетираємо пальцями.
Додаємо плавлений пастоподібний сир.
Замішуємо тісто рукою. Виходить не дуже щільне та однорідне тісто. Накриваємо його або перекладаємо у пакет, відправляємо у холодильник на 15 хвилин.
Аркуш пергаменту присипаємо борошном і розкочуємо тісто в тонкий пласт.
Розрізаємо тісто на прямокутники, ромбики чи квадрати. Звичайно, можна використовувати форми для печива.
Пергамент з печивом перекладаємо на лист. Печиво розподіляємо на невеликій відстані один від одного. Випікаємо у розігрітій духовці при 200 градусах близько 10 хвилин (у мене пішло 7 хвилин).
Дуже довго печиво в духовці не тримаємо. Печиво під час випікання піднімається, виходить пористе та повітряне. Воно просто тане у роті.
Сирне печиво остуджуємо і відразу подаємо на стіл (зберігаємо його у відкритому пакеті). Печиво дуже ніжне (трохи хрустке зверху), у нього приємний сирний смак і відмінний аромат. Це дуже смачне печиво.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…