Справжні гурмани завжди оцінюють аромат та гостроту, яку може додати аджика до будь-якої страви. Цей рецепт дозволяє вам створити власний пікантний соус зі свіжих інгредієнтів, який не лише розкриє справжні смакові властивості продуктів, але й подарує вам кулінарні враження.
Інгредієнти:
Приготування:
Очищаємо болгарський перець від насіння, миємо та сушимо зелень. Вирізаємо плодоніжки у помідорів. Помідори, перець, часник, горіхи та зелень подрібнюємо у блендері або декілька разів пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо соняшникову олію, оцет та сіль у готову масу, перемішуємо. Залишаємо на ніч.
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…