Рецепти

Вогняна аджика

Справжні гурмани завжди оцінюють аромат та гостроту, яку може додати аджика до будь-якої страви. Цей рецепт дозволяє вам створити власний пікантний соус зі свіжих інгредієнтів, який не лише розкриє справжні смакові властивості продуктів, але й подарує вам кулінарні враження.

Інгредієнти:

  • Помідори – 500 г
  • Волоські горіхи – 400 г
  • Болгарський перець (червоний) – 200 г
  • Часник – 3 головки
  • Гострий перець – 2-3 шт
  • Кінза або петрушка – 1 шт
  • Соняшникова олія – 4 ст.л
  • Оцет 9% – 2 ст. л
  • Сіль – 1 ст. л

Приготування:

Очищаємо болгарський перець від насіння, миємо та сушимо зелень. Вирізаємо плодоніжки у помідорів. Помідори, перець, часник, горіхи та зелень подрібнюємо у блендері або декілька разів пропускаємо через м’ясорубку. Додаємо соняшникову олію, оцет та сіль у готову масу, перемішуємо. Залишаємо на ніч.

Останні новини

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…

MELOVIN розповів про освідчення коханій

Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…

Смачний грушевий торт з лимонним кремом

Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…

Смачне пряне імбирне печиво

Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…

Смачний рецепт плову

Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…

Наталка Денисенко різко висловилась, щодо зрадниці Галини Безрук

Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…