Мій ходовий пиріг, який подобається всім без винятку! Сирно-ягідна начинка настільки ніжна, що немов тане в роті! Готувати на раз-два – просто все змішати і в духовку. Смачний, ароматний та незвичайний. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
- Яєць – 2 штуки
- Цукрового піску – 50 грамів
- Солі – щіпку
- Кефіру або сметани – 200 грамів
- Рослинної олії – 30 мілілітрів
- Борошна – 180 грамів
- Розпушувача – 1 чайну ложку
- Твори – 350 грамів
- Яєць – 2 штуки
- Цукрового піску – 3 столові ложки
- Ванільного цукру – 1 чайну ложку
- Сметани – 1 столову ложку
- Ягід – 100 грамів
- Борошно – 2 столові ложки
Приготування:
У розбиті яйця висипаємо цукровий пісок, солі та змішуємо за допомогою міксера.
Виливаємо кефіру, олії і розмішуємо.
У борошно висипаємо розпушувача, перемішуємо і просіюємо поступово до основної маси. Розмішуємо та з’єднуємо за допомогою міксера.
Заповнюємо форму діаметром 21 см.
У ємність викладаємо сир, вливаємо яйця, висипаємо ванільного цукру та цукрового піску. Кладемо сметану та з’єднуємо продукти занурювальним блендером.
У ягоди висипаємо борошно і розмішуємо. Перекладаємо у сирну масу та перемішуємо.
Викладаємо у форму і запікаємо 40-45 хвилин, при 180 градусах.
Смачного!