Нове

Влітку печу кожен день і зовсім не набридає: пиріг з сирно-ягідною начинкою, все змішав і в духовку

Мій ходовий пиріг, який подобається всім без винятку! Сирно-ягідна начинка настільки ніжна, що немов тане в роті! Готувати на раз-два – просто все змішати і в духовку. Смачний, ароматний та незвичайний. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Яєць – 2 штуки
  • Цукрового піску – 50 грамів
  • Солі – щіпку
  • Кефіру або сметани – 200 грамів
  • Рослинної олії – 30 мілілітрів
  • Борошна – 180 грамів
  • Розпушувача – 1 чайну ложку
  • Твори – 350 грамів
  • Яєць – 2 штуки
  • Цукрового піску – 3 столові ложки
  • Ванільного цукру – 1 чайну ложку
  • Сметани – 1 столову ложку
  • Ягід – 100 грамів
  • Борошно – 2 столові ложки

Приготування:

У розбиті яйця висипаємо цукровий пісок, солі та змішуємо за допомогою міксера.

Виливаємо кефіру, олії і розмішуємо.

У борошно висипаємо розпушувача, перемішуємо і просіюємо поступово до основної маси. Розмішуємо та з’єднуємо за допомогою міксера.

Заповнюємо форму діаметром 21 см.

У ємність викладаємо сир, вливаємо яйця, висипаємо ванільного цукру та цукрового піску. Кладемо сметану та з’єднуємо продукти занурювальним блендером.

У ягоди висипаємо борошно і розмішуємо. Перекладаємо у сирну масу та перемішуємо.

Викладаємо у форму і запікаємо 40-45 хвилин, при 180 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне