Поглибити насолоду від кожного моменту із чашкою кави допоможе це печиво. Сполучення ароматної розчинної кави та кориці з ніжністю вівсяних хлібців робить це ласощі неперевершеним у роді домашньої випічки. Почуйте атмосферу затишку та тепла, насолоджуючись кожним ковтком цього смачного печива, яке ви зможете легко приготувати самостійно. Запрошуємо вас на кулінарну подорож у світ приємних вражень та чарівного аромату!
Інгредієнти:
Приготування:
Змішати борошно, вівсяні хлоп’я, сіль, соду і корицю. В окремій мисці об’єднати розтоплене вершкове масло, цукрову пудру, коричневий (або звичайний) та ванільний цукор. Змішати за допомогою міксера. Додати в цукрову суміш яйце. Збити на низьких обертах. Висипати розчинну каву та ще раз збити до однорідності. Об’єднати борошно та цукрово-кавову суміш. Розігріти духовку до 180 С. Сформувати кульки з липкого тіста. Виложити на пекарський папір на достатній відстані одна від одної. Печиво збільшиться удвічі під час випікання. Випікати 10-20 хвилин, залежно від розміру печива.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…