Нове

Вівсяно-кавове печиво

Поглибити насолоду від кожного моменту із чашкою кави допоможе це печиво. Сполучення ароматної розчинної кави та кориці з ніжністю вівсяних хлібців робить це ласощі неперевершеним у роді домашньої випічки. Почуйте атмосферу затишку та тепла, насолоджуючись кожним ковтком цього смачного печива, яке ви зможете легко приготувати самостійно. Запрошуємо вас на кулінарну подорож у світ приємних вражень та чарівного аромату!

Інгредієнти:

  • Борошно – 170 г
  • Вівсяні хлоп’ята – 80 г
  • Сода – 2/3 ч. л
  • Кориця – 1/4 ч. л
  • Вершкове масло розтоплене – 170 г
  • Цукор – 50 г
  • Цукрова пудра – 60 г
  • Яйце – 1 шт
  • Ванільний цукор – 1,5 ч. л
  • Кава розчинна – 2,5 ст. л

Приготування:

Змішати борошно, вівсяні хлоп’я, сіль, соду і корицю. В окремій мисці об’єднати розтоплене вершкове масло, цукрову пудру, коричневий (або звичайний) та ванільний цукор. Змішати за допомогою міксера. Додати в цукрову суміш яйце. Збити на низьких обертах. Висипати розчинну каву та ще раз збити до однорідності. Об’єднати борошно та цукрово-кавову суміш. Розігріти духовку до 180 С. Сформувати кульки з липкого тіста. Виложити на пекарський папір на достатній відстані одна від одної. Печиво збільшиться удвічі під час випікання. Випікати 10-20 хвилин, залежно від розміру печива.

Нове

Популярне