Поглибити насолоду від кожного моменту із чашкою кави допоможе це печиво. Сполучення ароматної розчинної кави та кориці з ніжністю вівсяних хлібців робить це ласощі неперевершеним у роді домашньої випічки. Почуйте атмосферу затишку та тепла, насолоджуючись кожним ковтком цього смачного печива, яке ви зможете легко приготувати самостійно. Запрошуємо вас на кулінарну подорож у світ приємних вражень та чарівного аромату!
Інгредієнти:
- Борошно – 170 г
- Вівсяні хлоп’ята – 80 г
- Сода – 2/3 ч. л
- Кориця – 1/4 ч. л
- Вершкове масло розтоплене – 170 г
- Цукор – 50 г
- Цукрова пудра – 60 г
- Яйце – 1 шт
- Ванільний цукор – 1,5 ч. л
- Кава розчинна – 2,5 ст. л
Приготування:
Змішати борошно, вівсяні хлоп’я, сіль, соду і корицю. В окремій мисці об’єднати розтоплене вершкове масло, цукрову пудру, коричневий (або звичайний) та ванільний цукор. Змішати за допомогою міксера. Додати в цукрову суміш яйце. Збити на низьких обертах. Висипати розчинну каву та ще раз збити до однорідності. Об’єднати борошно та цукрово-кавову суміш. Розігріти духовку до 180 С. Сформувати кульки з липкого тіста. Виложити на пекарський папір на достатній відстані одна від одної. Печиво збільшиться удвічі під час випікання. Випікати 10-20 хвилин, залежно від розміру печива.