Рецепти

Вівсянка з банановими чипсами та висушеними вишнями

Ідеальний варіант розпочати день – приготувати вівсянку. Ця смачна та ситна страва стане чудовим варіантом для тих, хто піклується про своє здоров’я і слідкує за фігурою. Спробуйте приготувати цю страву за нашим рецептом, і вона стане вашим улюбленим варіантом сніданку.

Інгредієнти:

  • Вівсяні хлібці – 100 г
  • Молоко (або вода) – 300 мл
  • Вершкове масло – 30 г
  • Бананові чипси – 30 г
  • Сушені вишні – 30 г
  • Сіль та цукор – на свій смак

Приготування:

Перш ніж почати варити вівсянку, перевіряємо інструкцію на упакуванні. Зазвичай там вказано співвідношення рідини та хлібців, зазвичай 3:1. Висипаємо в каструлю 100 г вівсяних хлібців, додаємо трохи солі та цукру на свій смак. Доводимо вівсянку до кипіння, зменшуємо вогонь і варимо ще 2-3 хвилини. Вимикаємо вогонь, додаємо по 30 г вершкового масла, висушених вишень та бананових чипсів. Чекаємо хвилину і подаємо вівсянку до столу.

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…