Категорії Рецепти

Відбивні з овочами. Як приготувати м’ясо соковито і смачно

Поспішаю з вами поділитися відразу 3 рецептами смачних відбивних з овочами. Влітку в сезон овочів ці відбивні стануть відмінною вечерею і обідом. Під овочевою шубкою м’ясо стає дуже соковитим і смачним, просочується соком і ароматом овочів. Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю, дивіться мої рецепти.

Першими приготуємо відбивні з баклажанами. Завдяки цьому рецепту я зрозуміла, що баклажани можуть бути дуже смачними. Я навіть скажу, що була здивована, як же смачно вийшло.

Відбивні з баклажанами і помідорами:

  • свинні відбивні
  • баклажан
  • Сіль і перець
  • помідор
  • Майонез (сметана)
  • сир

М’ясо відбиваємо з усіх боків, у мене свинина, але цілком підійде і куряче філе. Цей етап ми робимо для всіх наступних рецептів.

Баклажани нарізаємо на пластинки. Солимо і перчимо. Залишаємо на 5 хвилин.

Потім обсмажуємо баклажани з двох сторін. Хвилинки по дві три з кожного боку.

Відбивні викладаємо на деко. Трохи солимо і перчимо. Викладаємо баклажани. Помідор нарізаємо кольцами і викладаємо на баклажани.

Змащуємо майонезом або сметаною.

Посипаємо сиром і запікаємо в розігрітій духовці до 180 С 25-30 хвилин

Дуже смачні відбивні готові. Соковито і шалено смачно.

 

Відбивні з перцем і грибами

  • відбивні
  • Цибуля
  • печериці
  • Болгарський перець
  • помідор
  • майонез
  • Гірчиця
  • сир
  • Сіль і спеції

Починаємо з відбивання м’яса з двох сторін.

Далі дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо пару хвилин.

До цибулі додаємо порізані печериці та смажимо до готовності. В кінці сіль і перець.

Відбивні викладаємо на деко. Трохи солимо і перчимо. Змащуємо відбивні майонезом і гірчицею. Майонез завжди можна замінити на сметану.

На відбивні викладаємо гриби з цибулею.

На гриби викладаємо порізаний болгарський перець і зверху викладаємо порізаний помідор.

Посипаємо сиром і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.

Дуже смачні відбивні готові. Соковита шубка і ніжне м’ясо.

Відбивні з кабачками і грибами

Я закохалася в поєднання кабачок і гриби, дуже часто стала його використовувати. Ось і цього разу не обійшлося)

  • відбивні
  • кабачок
  • печериці
  • Цибуля
  • сир
  • Сіль і спеції

Відбиваємо м’ясо з двох сторін.

Викладаємо відбивні на деко, солимо і перчимо. Кабачок нарізаємо соломкою і викладаємо на м’ясо.

На кабачок викладаємо печериці. Трохи посолити. Наступного разу я гриби з кабачками трохи обсмажила, так шубка стане ще більш соковитою і смачною. І цей варіант мені сподобався, особливо швидкістю приготування.

Зверху викладаємо сир і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.

Ось така краса виходить. Відмінний варіант літнього обіду або вечері.

Смачного!

Також читайте:

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…