Поспішаю з вами поділитися відразу 3 рецептами смачних відбивних з овочами. Влітку в сезон овочів ці відбивні стануть відмінною вечерею і обідом. Під овочевою шубкою м’ясо стає дуже соковитим і смачним, просочується соком і ароматом овочів. Якщо не знаєте, що приготувати на вечерю, дивіться мої рецепти.
Першими приготуємо відбивні з баклажанами. Завдяки цьому рецепту я зрозуміла, що баклажани можуть бути дуже смачними. Я навіть скажу, що була здивована, як же смачно вийшло.
Відбивні з баклажанами і помідорами:
- свинні відбивні
- баклажан
- Сіль і перець
- помідор
- Майонез (сметана)
- сир
М’ясо відбиваємо з усіх боків, у мене свинина, але цілком підійде і куряче філе. Цей етап ми робимо для всіх наступних рецептів.
Баклажани нарізаємо на пластинки. Солимо і перчимо. Залишаємо на 5 хвилин.
Потім обсмажуємо баклажани з двох сторін. Хвилинки по дві три з кожного боку.
Відбивні викладаємо на деко. Трохи солимо і перчимо. Викладаємо баклажани. Помідор нарізаємо кольцами і викладаємо на баклажани.
Змащуємо майонезом або сметаною.
Посипаємо сиром і запікаємо в розігрітій духовці до 180 С 25-30 хвилин
Дуже смачні відбивні готові. Соковито і шалено смачно.
Відбивні з перцем і грибами
- відбивні
- Цибуля
- печериці
- Болгарський перець
- помідор
- майонез
- Гірчиця
- сир
- Сіль і спеції
Починаємо з відбивання м’яса з двох сторін.
Далі дрібно нарізаємо цибулю, обсмажуємо пару хвилин.
До цибулі додаємо порізані печериці та смажимо до готовності. В кінці сіль і перець.
Відбивні викладаємо на деко. Трохи солимо і перчимо. Змащуємо відбивні майонезом і гірчицею. Майонез завжди можна замінити на сметану.
На відбивні викладаємо гриби з цибулею.
На гриби викладаємо порізаний болгарський перець і зверху викладаємо порізаний помідор.
Посипаємо сиром і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
Дуже смачні відбивні готові. Соковита шубка і ніжне м’ясо.
Відбивні з кабачками і грибами
Я закохалася в поєднання кабачок і гриби, дуже часто стала його використовувати. Ось і цього разу не обійшлося)
- відбивні
- кабачок
- печериці
- Цибуля
- сир
- Сіль і спеції
Відбиваємо м’ясо з двох сторін.
Викладаємо відбивні на деко, солимо і перчимо. Кабачок нарізаємо соломкою і викладаємо на м’ясо.
На кабачок викладаємо печериці. Трохи посолити. Наступного разу я гриби з кабачками трохи обсмажила, так шубка стане ще більш соковитою і смачною. І цей варіант мені сподобався, особливо швидкістю приготування.
Зверху викладаємо сир і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 180 С на 25-30 хвилин.
Ось така краса виходить. Відмінний варіант літнього обіду або вечері.
Смачного!
Також читайте: