Цей пиріг із замороженими ягодами перевершив усі мої очікування. В міру солодка, ніжна начинка на пісочному тісті, а зверху ягоди. Такий пиріг до чаю та на святковий стіл можна подати!
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
Приготування:
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки накриваємо харчовою плівкою і прибираємо поки що в холодильник.
Жовтки на невеликій швидкості міксера перемішуємо з маслом. Додаємо цукор та перемішуємо.
Тепер частинами додаємо борошно з розпушувачем та замішуємо тісто.
Тісто довго вимішувати не потрібно, просто зібрати тісто в грудку. Частину тіста (1/3) забираємо в морозильну камеру.
У форму кладемо папір для випічки і рівномірно розподіляємо другу частину тіста формою, робимо невеликі бортики.
Білки дістаємо з холодильника, додаємо щіпку солі та збиваємо до легкої піни.
Цукор додаємо частинами та збиваємо білки до стійких піків.
Додаємо сметану, кукурудзяний крохмаль та перемішуємо.
Викладаємо на тісто.
До ягід додаємо крохмаль і перемішуємо. Якщо ягоди заморожені, то попередньо розморожувати їх не потрібно. Викладаємо ягоди на начинку.
Тепер беремо тісто з морозилки та натираємо його на пиріг на великій тертці.
Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці до 180 ° С 40 хвилин.
Це дуже смачно!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…