Готуються просто та виходять завжди з першого разу! Виходять пишними, м’якими та смачними.
Інгредієнти:
Для крему
Для тіста
Приготування:
У сотейник наливаємо молоко та апельсиновий сік. Додаємо цукор, кукурудзяний крохмаль та апельсинову цедру.
Варимо на середньому вогні до появи бульбашок (помішуючи). Додаємо вершкове масло і змішуємо.
Переливаємо масу через сито у чисту ємність. Закриваємо плівкою та тримаємо в холодильнику.
У чисту ємність вбиваємо яйце, всипаємо цукру та змішуємо. Всипаємо ванілін та змішуємо.
Викладаємо йогурт, вливаємо апельсиновий сік, олію і змішуємо.
Всипаємо апельсинову цедру та змішуємо. Всипаємо борошно, розпушувач, сіль і змішуємо.
Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.
Половину кіл мажемо водою і викладаємо начинку. Накриваємо другою половиною кіл і защеплюємо краї вилкою.
У сотейник наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо пончики. Смажимо з кожного боку до рум’яності.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…