Готуються просто та виходять завжди з першого разу! Виходять пишними, м’якими та смачними.
Інгредієнти:
Для крему
Для тіста
Приготування:
У сотейник наливаємо молоко та апельсиновий сік. Додаємо цукор, кукурудзяний крохмаль та апельсинову цедру.
Варимо на середньому вогні до появи бульбашок (помішуючи). Додаємо вершкове масло і змішуємо.
Переливаємо масу через сито у чисту ємність. Закриваємо плівкою та тримаємо в холодильнику.
У чисту ємність вбиваємо яйце, всипаємо цукру та змішуємо. Всипаємо ванілін та змішуємо.
Викладаємо йогурт, вливаємо апельсиновий сік, олію і змішуємо.
Всипаємо апельсинову цедру та змішуємо. Всипаємо борошно, розпушувач, сіль і змішуємо.
Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.
Половину кіл мажемо водою і викладаємо начинку. Накриваємо другою половиною кіл і защеплюємо краї вилкою.
У сотейник наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо пончики. Смажимо з кожного боку до рум’яності.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…