Нове

Від них неможливо відірватися, і виходять завжди з першого разу: пишні пампушки з начинкою

Готуються просто та виходять завжди з першого разу! Виходять пишними, м’якими та смачними.

Інгредієнти:

Для крему

  • Молоко – 80 мілілітрів
  • Апельсиновий сік – 80 мілілітрів
  • Цукор – 3 столові ложки
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 столові ложки
  • Апельсинова цедра – 1 чайна ложка
  • Вершкове масло – 1 чайна ложка

Для тіста

  • Яйце – 1 штука
  • Цукор – 2 столові ложки
  • Ванілін – 0,5 чайної ложки
  • Йогурт класичний – 125 грам
  • Апельсиновий сік – 2 столові ложки
  • Соняшникова олія – 2 столові ложки
  • Апельсинова цедра – 1 чайна ложка
  • Борошно – 300 г
  • Розпушувач – 12 г
  • Сіль – 0,5 чайної ложки

Приготування:

У сотейник наливаємо молоко та апельсиновий сік. Додаємо цукор, кукурудзяний крохмаль та апельсинову цедру.

Варимо на середньому вогні до появи бульбашок (помішуючи). Додаємо вершкове масло і змішуємо.

Переливаємо масу через сито у чисту ємність. Закриваємо плівкою та тримаємо в холодильнику.

У чисту ємність вбиваємо яйце, всипаємо цукру та змішуємо. Всипаємо ванілін та змішуємо.

Викладаємо йогурт, вливаємо апельсиновий сік, олію і змішуємо.

Всипаємо апельсинову цедру та змішуємо. Всипаємо борошно, розпушувач, сіль і змішуємо.

Розкочуємо тісто і вирізаємо кола.

Половину кіл мажемо водою і викладаємо начинку. Накриваємо другою половиною кіл і защеплюємо краї вилкою.

У сотейник наливаємо олію, розігріваємо і викладаємо пончики. Смажимо з кожного боку до рум’яності.

Смачного!

Нове

Популярне