Сьогодні ділюся з Вами рецептом вершкової пасти з грибами та курячим філе.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе нарізаємо на шматки невеликого розміру і перекладаємо в сковорідку смажитися на соняшниковій олії. Посипаємо сіллю, перцем та розмішуємо.
Гриби нарізаємо і обсмажуємо на чистій сковорідці з олією. Додаємо подрібнену цибулю, розмішуємо. Додаємо нарізані помідори, солимо та розмішуємо. Додаємо підготовлену грудку, перемішуємо.
Кладемо сметану, заливаємо водою і добре розмішуємо. Додаємо сіль, перець, перемішуємо.
Насипаємо відварені спагеті та добре змішуємо. Перед подачею посипаємо подрібненою петрушкою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…