Рецепти

Вершкова паста з грибами та курячим філе: смачна вечеря для всієї родини

Сьогодні ділюся з Вами рецептом вершкової пасти з грибами та курячим філе.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка – 200 г
  • Сіль та чорний перець – на свій смак
  • Гриби – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Помідор – 1 штука
  • Сметана – 200 г
  • Вода – 100 г
  • Відварені спагеті – 150 г
  • Петрушка – для подачі

Приготування:

Куряче філе нарізаємо на шматки невеликого розміру і перекладаємо в сковорідку смажитися на соняшниковій олії. Посипаємо сіллю, перцем та розмішуємо.

Гриби нарізаємо і обсмажуємо на чистій сковорідці з олією. Додаємо подрібнену цибулю, розмішуємо. Додаємо нарізані помідори, солимо та розмішуємо. Додаємо підготовлену грудку, перемішуємо.

Кладемо сметану, заливаємо водою і добре розмішуємо. Додаємо сіль, перець, перемішуємо.

Насипаємо відварені спагеті та добре змішуємо. Перед подачею посипаємо подрібненою петрушкою.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…