Нове

Вечеря за лічені хвилини або як смачно нагодувати всю сім’ю за 30 хвилин

Моя сім’я обожнює всі варіанти пасти. Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом пасти з грибами. Наскільки це смачно – не передати словами! А найголовніше, що така паста готується дуже просто і підходить для сімейних обідів або вечерь в будь-який час року!

Інгредієнти:

  • спагеті – 220 г
  • гриби печериці – 300 г
  • вершки (20%) – 250 мл
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • вершкове масло – 30 г
  • рослинна олія – 2 ст.л
  • сіль за смаком
  • перець чорний мелений – за смаком
  • базилік сушений – 1 ч.л
  • пармезан – 50 г
  • петрушка свіжа – для прикраси

Спосіб приготування:

  • Спершу давайте поставимо варити спагеті. Підсолюємо трохи воду і відварюємо пасту до стану Al dente. * Al dente – означає ступінь готовності пасти, коли вона повністю готова зовні, але має тверду серцевину всередині.
  • Ну, а тим часом підготуємо всі інші інгредієнти. Цибулю нарізаємо на кубики, гриби печериці на тонкі слайди.
  • У розігріту сковороду наливаємо 2 ст.л. рослинної олії без запаху, також кладемо 30 г вершкового масла і 2 зубчики часнику. Обсмажуємо його буквально одну-дві хвилини і потім дістаємо.
  • У часникову олію всипаємо тонко нарізані гриби і, періодично помішуючи, обсмажуємо їх 2-3 хвилини до злегка золотистого кольору. Потім до них додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо, всипаємо сіль і чорний мелений перець за смаком, ще кладемо 1 ч.л. сушеного базиліка і обсмажуємо все 3 хвилини. Робимо це на помірному вогні.
  • Далі вливаємо 250 мл вершків жирністю 20%, перемішуємо, зменшуємо вогонь до мінімуму і тушкуємо гриби з вершками 5 хвилин.
  • Тепер відварену пасту перекладаємо в підготовлений соус, добре перемішуємо і смачний обід або вечеря готова.

З даної кількості продуктів виходить 4 досить великі порції. Готову страву посипаємо тертим пармезаном і подрібненою петрушкою.

Також читайте: БУТЕРБРОД З ГРИБАМИ АЛЯ ЖУЛЬЄН. СМАЧНИЙ СНІДАНОК ДЛЯ ВСІЄЇ СІМ’Ї

Нове

Популярне