Апетитна рибка з соусом бешамель – це швидкий спосіб смачно та ситно нагодувати всю родину.
Готується все дуже просто, ну а результат перевершить усі ваші очікування. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком неймовірного тандему соусу та минтаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізаємо часник і обсмажуємо на вершковому маслі, додавши борошно. Буквально через хвилину тонким струмком вливаємо молоко і перемішуємо. Додаємо за смаком часникову приправу, сіль, перець та мускатний горіх. На повільному вогні уварюємо до бажаної консистенції, знімаємо з вогню та додаємо дрібно нарізаний кріп.
На розігріту сковороду відправляємо шматочок вершкового масла та обсмажуємо заморожений минтай з одного боку. Як тільки рибка підрум’яниться, перевертаємо та заливаємо брикети приготованим соусом. Після закипання соусу прогріваємо ще 4 хвилини і знімаємо з вогню. Рибу з соусом викладаємо на тарілку, прикрашаємо зернами кукурудзи та подаємо до столу.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…