Апетитна рибка з соусом бешамель – це швидкий спосіб смачно та ситно нагодувати всю родину.
Готується все дуже просто, ну а результат перевершить усі ваші очікування. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком неймовірного тандему соусу та минтаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Дрібно нарізаємо часник і обсмажуємо на вершковому маслі, додавши борошно. Буквально через хвилину тонким струмком вливаємо молоко і перемішуємо. Додаємо за смаком часникову приправу, сіль, перець та мускатний горіх. На повільному вогні уварюємо до бажаної консистенції, знімаємо з вогню та додаємо дрібно нарізаний кріп.
На розігріту сковороду відправляємо шматочок вершкового масла та обсмажуємо заморожений минтай з одного боку. Як тільки рибка підрум’яниться, перевертаємо та заливаємо брикети приготованим соусом. Після закипання соусу прогріваємо ще 4 хвилини і знімаємо з вогню. Рибу з соусом викладаємо на тарілку, прикрашаємо зернами кукурудзи та подаємо до столу.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…