Нове

Вечеря за 15 хвилин: смажений минтай у соусі бешамель із часником та кропом

Апетитна рибка з соусом бешамель – це швидкий спосіб смачно та ситно нагодувати всю родину.

Готується все дуже просто, ну а результат перевершить усі ваші очікування. Приготуйте та насолоджуйтеся смаком неймовірного тандему соусу та минтаю.

Інгредієнти:

  • Минтай (брикети) – 4 шт
  • Часник – 3 зубчики
  • Масло вершкове – 40 г
  • Борошно – 1 ст. ложка
  • Молоко – 150-200 мл
  • Приправа часникова
  • Мускатний горіх
  • Кріп – 1 маленький пучок
  • Кукурудза консервована (для прикраси)
  • Сіль
  • Перець

Приготування:

Дрібно нарізаємо часник і обсмажуємо на вершковому маслі, додавши борошно. Буквально через хвилину тонким струмком вливаємо молоко і перемішуємо. Додаємо за смаком часникову приправу, сіль, перець та мускатний горіх. На повільному вогні уварюємо до бажаної консистенції, знімаємо з вогню та додаємо дрібно нарізаний кріп.

На розігріту сковороду відправляємо шматочок вершкового масла та обсмажуємо заморожений минтай з одного боку. Як тільки рибка підрум’яниться, перевертаємо та заливаємо брикети приготованим соусом. Після закипання соусу прогріваємо ще 4 хвилини і знімаємо з вогню. Рибу з соусом викладаємо на тарілку, прикрашаємо зернами кукурудзи та подаємо до столу.

Нове

Популярне