Класний та дуже смачний рецепт апетитних котлеток зі шпинатом. Котлетки чудово підійдуть до будь-якого гарніру, та й просто із хлібом – вони незрівнянні.
Страва простецька, доступна – загалом рекомендую повторити наш рецепт і самим у цьому переконатися.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 0.5 шт
- Філе стегенця (без шкіри) – 1 шт
- Шпинат – 1 пачка
- Цибуля – 0.5 шт
- Вершкове масло – 50-70 г
- Соєвий соус – 1 ст. ложка
- Хмелі – сунелі – 1 ч. ложка
- Крохмаль
- Рослинна олія
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Приготування:
Куряче філе, філе стегенця ріжемо на невеликі шматочки і дрібно нарізаємо половинку цибулини. У чашу блендера відправляємо м’ясо, шпинат, цибулю, до смаку солимо, перчимо і додаємо соєвий соус. Все пробиваємо блендером та викладаємо в миску. У фарш додаємо хмелі-сунелі, на тертці натираємо вершкове масло і все ретельно перемішуємо.
З фаршу формуємо котлетки та обвалюємо в крохмалі. У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії та злегка обсмажуємо котлетки з двох боків.
Обсмажені котлетки викладаємо на лист, покритий пергаментом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин.
Соковиті та апетитні котлетки готові, подаємо до столу! Смачного!