Нове

Ваші котлети завжди будуть соковитими: як правильно робити курячі котлети

Класний та дуже смачний рецепт апетитних котлеток зі шпинатом. Котлетки чудово підійдуть до будь-якого гарніру, та й просто із хлібом – вони незрівнянні.

Страва простецька, доступна – загалом рекомендую повторити наш рецепт і самим у цьому переконатися.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 0.5 шт
  • Філе стегенця (без шкіри) – 1 шт
  • Шпинат – 1 пачка
  • Цибуля – 0.5 шт
  • Вершкове масло – 50-70 г
  • Соєвий соус – 1 ст. ложка
  • Хмелі – сунелі – 1 ч. ложка
  • Крохмаль
  • Рослинна олія
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком

Приготування:

Куряче філе, філе стегенця ріжемо на невеликі шматочки і дрібно нарізаємо половинку цибулини. У чашу блендера відправляємо м’ясо, шпинат, цибулю, до смаку солимо, перчимо і додаємо соєвий соус. Все пробиваємо блендером та викладаємо в миску. У фарш додаємо хмелі-сунелі, на тертці натираємо вершкове масло і все ретельно перемішуємо.

З фаршу формуємо котлетки та обвалюємо в крохмалі. У сковороду наливаємо невелику кількість рослинної олії та злегка обсмажуємо котлетки з двох боків.

Обсмажені котлетки викладаємо на лист, покритий пергаментом і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 5 хвилин.

Соковиті та апетитні котлетки готові, подаємо до столу! Смачного!

Нове

Популярне