Він такий ніжний (ніби тане в роті), легкий, і дуже смачний! По-справжньому літній ягідний десерт без випічки, яєць та проблем. Для приготування потрібно мінімальні інгредієнти. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску викладаємо джем, вливаємо воду і перемішуємо.
Якщо крупні ягоди нарізаємо на невеликі шматочки.
У чисту миску викладаємо сир Маскарпоне, додаємо цукрову пудру і змішуємо міксером, підливаючи жирні вершки.
Печиво обмокуємо в суміші із джему і половину викладаємо на дно форми.
Потім викладаємо половину підготовленого крему та вирівнюємо. Кладемо одну половину ягід. Далі знову кладемо печиво, що залишилося.
Викладаємо крем, що залишився, вирівнюємо, закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 4-8 годин.
Далі викладаємо другу половину ягід та нарізаємо на порційні шматки.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…