Він такий ніжний (ніби тане в роті), легкий, і дуже смачний! По-справжньому літній ягідний десерт без випічки, яєць та проблем. Для приготування потрібно мінімальні інгредієнти. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску викладаємо джем, вливаємо воду і перемішуємо.
Якщо крупні ягоди нарізаємо на невеликі шматочки.
У чисту миску викладаємо сир Маскарпоне, додаємо цукрову пудру і змішуємо міксером, підливаючи жирні вершки.
Печиво обмокуємо в суміші із джему і половину викладаємо на дно форми.
Потім викладаємо половину підготовленого крему та вирівнюємо. Кладемо одну половину ягід. Далі знову кладемо печиво, що залишилося.
Викладаємо крем, що залишився, вирівнюємо, закриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 4-8 годин.
Далі викладаємо другу половину ягід та нарізаємо на порційні шматки.
Смачного!
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…