Сьогодні покажу, як я готую домашні котлети в духовці. І що додати, щоб вони вийшли максимально соковитими. За цим рецептом м’ясні котлети завжди виходять дуже ніжні та смачні.
Інгредієнти:
Приготування:
Спочатку замочимо хліб. Булку рвемо руками і кладемо в миску. Заливаємо холодною водою і поки що відставляємо убік. Займемося фаршем.
Я готуватиму з яловичини, свинини та індички. Перекручуємо на м’ясорубці все м’ясо разом із цибулею та часником, використовуючи дрібні грати.
Батон добре віджимаємо і так само перекручуємо на м’ясорубці. Добре відбиваємо фарш, кидаючи його об миску. Потім солимо і перчимо.
Ще раз все перемішуємо та формуємо котлети. У серединку кладемо шматочок вершкового масла і щільно закриваємо його всередині, щоб вийшла овальна котлета.
З рештою фаршу робимо те саме. Кількість інгредієнтів я взяла більше. У середньому має вийти близько 12 штук.
Деко змащуємо рослинною олією, обвалюємо котлети в панірувальних сухарях або борошні.
Можна взагалі ні в чому не обвалювати, але з панірувальними сухарями мені подобається набагато більше.
Викладаємо на лист або у форму для випічки. Відправляємо в наперед розігріту духовку до 160 градусів на 45-50 хвилин.
При такій температурі котлети виходять соковитішими, м’якими і ніжними. За 10 хвилин до готовності змастіть котлети соком з дека.
Подаємо до столу з улюбленим гарніром. Котлети виходять дуже смачні та соковиті.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…