Випробувавши різні способи приготування, якось прийшла саме до такого принципу приготування та складу продуктів.
Приготувати печеню можна з будь-якого виду м’яса: свинини, яловичини, курки і т.д. А ось як ідеальний продукт-супутник завжди вибираю картоплю, тому що саме вона не перебиває, а гармонійно доповнює смакові особливості м’яса.
Приготування:
Приготування:
Цибулю та моркву нарізаю невеликими кубиками і обсмажую на олії. Додаю м’ясо. Його я також нарізала кубиками (використовую свинину+курку). Солю, перчу та обсмажую все до напівготовності м’яса.
Овочі та м’ясо можна розкладати по горщиках у сирому вигляді, але мені більше подобається в обсмаженому.
Картоплю нарізаю кубиками, додаю сіль, кріп та олію. Перемішую. Інгредієнти по горщиках викладаю шарами: картопля, обсмажені з м’ясом овочі, потім знову картопля, і так шари чергую. Зверху розкладаю нарізаний кубиками сир.
Під час смаження м’ясо пустило сік, його я розлила по горщиках і додала трохи води.
Наношу «шапочку» із майонезу. Накриваю горщики кришками та відправляю в духовку. Готую за 200 градусів 50 хвилин.
Найніжніше соковите м’ясо, ароматні овочі та смачна сирна шапочка! Ідеальна страва для сімейного обіду чи вечері, а можна і гостям подати)
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…