Сьогодні готуємо найсмачнішу шарлотку з яблуками. Простий та швидкий рецепт пирога до чаю.
Інгредієнти:
Приготування:
У яйця додаємо щіпку солі та цукру. Тепер все збиваємо до пухкої білої маси. Маса в процесі збивання збільшиться в обсязі.
Відставляємо миску убік і займемося нарізкою яблук. Вирізаємо із яблук середину.
Оскільки тісто у нас досить солодке, бажано брати кислі чи кисло-солодкі яблука.
Нарізаємо їх тонкими часточками чи кубиками, як вам більше подобається.
Тепер поступово невеликими порціями починаємо просівати борошно та акуратно перемішуємо лопаткою знизу вгору, щоб тісто не втратило свою легкість.
Сюди ж додаємо ванілін на кінчику ножа чи одну чайну ложку ванільного цукру. Знову перемішуємо.
Щоб яблучний пиріг вийшов більш вологим і ніжним – за бажанням також можете додати в тісто одну столову ложку жирної сметани.
Форму змащуємо рослинною олією або вершковим маслом, діаметр моєї форми 25 см.
Виливаємо половину нашого тіста та починаємо викладати по колу наші яблука. Потім тісто, що залишилося, і знову шар яблук.
Випікаємо шарлотку в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 20-30 хвилин.
Наш пиріг готовий, готовність перевіряємо дерев’яною зубочисткою. Шарлотка виходить рум’яною, дуже м’якою та ароматною.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…