Курячі стегна, запечені в духовці, – страва, що підходить і для щоденного обіду/вечері, і для святкового столу. Коштують вони не дорого, готуються просто. Не дивно, що більшість господарок подають їх на стіл дуже часто. Ми ж хочемо запропонувати рецепт стегон у неймовірно смачному маринаді. А вже вам вирішувати, кого ними пригощати – сім’ю чи гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
Почнемо з підготовки панірування. У глибоку тарілку всипаємо пшеничне борошно. Додаємо сіль, солодку паприку та перець.
Перемішуємо. Обвалюємо в суміші, що вийшла, курячі стегна і викладаємо у форму, змащену олією.
Для маринаду змішуємо у піалі натуральний мед та соєвий соус. Якщо мед занадто густий, можна розтопити його в мікрохвильовій печі або водяній бані. Обов’язково видавлюємо туди ж свіжий часник.
Перемішуємо нашу суміш. Готовий маринад розподіляємо поверх курячих стегон, а його залишки виливаємо у форму з куркою.
Розігріваємо духовку до 200 ° С. Форму з стегнами затягуємо фольгою і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Готові стегна поливаємо зверху соком, що виділився, і подаємо з відповідним гарніром. Наприклад, зі спагеті.
І не забуваємо полити гарнір м’ясним соком із форми.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…