Курячі стегна, запечені в духовці, – страва, що підходить і для щоденного обіду/вечері, і для святкового столу. Коштують вони не дорого, готуються просто. Не дивно, що більшість господарок подають їх на стіл дуже часто. Ми ж хочемо запропонувати рецепт стегон у неймовірно смачному маринаді. А вже вам вирішувати, кого ними пригощати – сім’ю чи гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
Почнемо з підготовки панірування. У глибоку тарілку всипаємо пшеничне борошно. Додаємо сіль, солодку паприку та перець.
Перемішуємо. Обвалюємо в суміші, що вийшла, курячі стегна і викладаємо у форму, змащену олією.
Для маринаду змішуємо у піалі натуральний мед та соєвий соус. Якщо мед занадто густий, можна розтопити його в мікрохвильовій печі або водяній бані. Обов’язково видавлюємо туди ж свіжий часник.
Перемішуємо нашу суміш. Готовий маринад розподіляємо поверх курячих стегон, а його залишки виливаємо у форму з куркою.
Розігріваємо духовку до 200 ° С. Форму з стегнами затягуємо фольгою і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Готові стегна поливаємо зверху соком, що виділився, і подаємо з відповідним гарніром. Наприклад, зі спагеті.
І не забуваємо полити гарнір м’ясним соком із форми.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…