Цей рецепт показала мені подруга. Він підкорив мене своєю незвичністю, тому я одразу взяв його собі на озброєння. Хочу поділитись з вами!
Інгредієнти:
Приготування:
Чистимо 1 кілограм картоплі. Нуазеткою з гострими краями з кожної картоплини вирізаємо кульки та кладемо у холодну воду.
У глибокій мисці змішуємо 50 мілілітрів рослинної олії, 1 чайну ложку прованських трав, стільки ж солі, половину чайної ложки сушеного часнику, одну четверту чайну ложку куркуми, стільки ж перцю.
Спочатку в миску додаємо картопляні кульки і перемішуємо, щоб вони добре просочилися спеціями.
Поступово викладаємо їх на пергамент і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.
Поки кульки запікаються, готуємо картоплю, що залишилася, таким же способом. У цій же мисці робимо суміш зі спецій і додаємо картопля. Кладемо на пергамент і ставимо в духовку, але вже на 40 хвилин.
Готово! Звичайно, можна було зробити просто скибочки картоплі, але цей рецепт мені сподобався саме незвичайністю форми.
Страву можна подавати з будь-яким соусом.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…