Я обожнюю сезон ягід – все літо печу цей пиріг, міняючи ягоди та фрукти! Ніжні, м’які, ароматні і шалено смачні ласощі до чаю з простих продуктів. Готувати швидко, легко, без замісу тіста. Дуже рекомендую всім скуштувати.
Інгредієнти:
- Ягоди – 150 г
- Вершкове масло – 80 г
- Яйця – 2 штуки
- Цукор – 80 г
- Молоко – 80 мілілітрів
- Борошно – 160 г
- Розпушувач – 1 чайна ложка
- Ванільний цукор – 1 чайна ложка
Для заливання
- Сметана 20% – 200 мілілітрів
- Цукор – 3 столові ложки
- Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка
Приготування:
У блюдце розбиваємо яйця, додаємо цукор і за допомогою міксера з’єднуємо продукти.
Викладаємо розм’якшене вершкове масло і продовжуємо збивати міксером.
Додаємо молоко, борошно, розпушувач та ванільний цукор. Поєднуємо інгредієнти міксером.
Заповнюємо форму 21х21 сантиментів та вирівнюємо. Викладаємо зверху будь-які ягоди.
У блюдце викладаємо сметану, додаємо кукурудзяний крохмаль, цукровий пісок і добре розмішуємо.
Заливаємо підготовленою сметанною сумішшю тісто і розрівнюємо. Тримаємо у розігрітій до ста сімдесяти градусів духовці – близько сорока п’яти хвилин.
Смачного!