Нове

У сезон ягід завжди готую такі ласощі: найніжніший пиріг «Рецепт на все літо», такий смачний, що слів немає

Я обожнюю сезон ягід – все літо печу цей пиріг, міняючи ягоди та фрукти! Ніжні, м’які, ароматні і шалено смачні ласощі до чаю з простих продуктів. Готувати швидко, легко, без замісу тіста. Дуже рекомендую всім скуштувати.

Інгредієнти:

  • Ягоди – 150 г
  • Вершкове масло – 80 г
  • Яйця – 2 штуки
  • Цукор – 80 г
  • Молоко – 80 мілілітрів
  • Борошно – 160 г
  • Розпушувач – 1 чайна ложка
  • Ванільний цукор – 1 чайна ложка

Для заливання

  • Сметана 20% – 200 мілілітрів
  • Цукор – 3 столові ложки
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 столова ложка

Приготування:

У блюдце розбиваємо яйця, додаємо цукор і за допомогою міксера з’єднуємо продукти.

Викладаємо розм’якшене вершкове масло і продовжуємо збивати міксером.

Додаємо молоко, борошно, розпушувач та ванільний цукор. Поєднуємо інгредієнти міксером.

Заповнюємо форму 21х21 сантиментів та вирівнюємо. Викладаємо зверху будь-які ягоди.

У блюдце викладаємо сметану, додаємо кукурудзяний крохмаль, цукровий пісок і добре розмішуємо.

Заливаємо підготовленою сметанною сумішшю тісто і розрівнюємо. Тримаємо у розігрітій до ста сімдесяти градусів духовці – близько сорока п’яти хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне