Це найсмачніший і ніжніший яблучний пиріг, який я коли-небудь пробувала! Завжди печу його у сезон яблук чи груш. Швидко, просто і без проблем – все змішала і в духовку. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, ванільний цукор і перемішуємо вінчиком.
Додаємо розтоплене вершкове масло, насипаємо борошно і додаємо розпушувач, ретельно розмішуємо.
Додаємо гаряче молоко і добре розмішуємо.
Яблука нарізаємо на маленькі кубики і викладаємо в маленьку миску. Додаємо терту лимонну цедру та сік лимона, корицю та перемішуємо.
Викладаємо яблука в основну масу та перемішуємо.
Форму 26 сантиметрів змащуємо олією та викладаємо підготовлену масу. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на 30-35 хвилин.
Смачного!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…