Це найсмачніший і ніжніший яблучний пиріг, який я коли-небудь пробувала! Завжди печу його у сезон яблук чи груш. Швидко, просто і без проблем – все змішала і в духовку. Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку розбиваємо яйця, додаємо сіль, цукровий пісок, ванільний цукор і перемішуємо вінчиком.
Додаємо розтоплене вершкове масло, насипаємо борошно і додаємо розпушувач, ретельно розмішуємо.
Додаємо гаряче молоко і добре розмішуємо.
Яблука нарізаємо на маленькі кубики і викладаємо в маленьку миску. Додаємо терту лимонну цедру та сік лимона, корицю та перемішуємо.
Викладаємо яблука в основну масу та перемішуємо.
Форму 26 сантиметрів змащуємо олією та викладаємо підготовлену масу. Відправляємо в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку – на 30-35 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…