Особливий він тому, що в салат додається обсмажена куряча грудка, яка робить його смак особливим.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 300-400 г
- Сіль -1 / 2 ч.л.
- Чорний перець – за смаком
- Картопля 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Огірок свіжий 1 шт. (Або маринований)
- Яйця 3шт.
- Зелений горошок 1 банка
- Зелена цибуля – за смаком
- Майонез – за смаком
Приготування:
- Для початку відваримо овочі, 3 невеликих картоплі і 1 моркву.
- Відваримо 3 яйця.
- У мене вага курячої грудки 400 грам, наріжемо кубиками, беремо сковороду, наливаємо трохи рослинної олії, кладемо м’ясо, як м’ясо почне виділяти рідину, додаємо сіль, чорний перець, перемішуємо закриваємо кришкою і готуємо до випаровування рідини. Тепер кришку знімаємо і смажимо м’ясо до легкої золотистої скоринки. Знімаємо з вогню і даємо м’ясу охолонути.
- Відварну картоплю, відварену моркву, яйця поріжемо кубиками. Беремо один великий свіжий огірок і поріжемо його кубиками, можна взяти маринований огірок виходить теж дуже смачно.
- Збираємо салат, в миску кладемо картоплю, моркву, яйця, м’ясо, огірок, з зеленого горошку зливаємо рідину і додаємо в салат. Заправляємо майонезом.
- Зелену цибулю нарізаємо і додамо в салат. Все перемішуємо.
- Салат готовий.
Смачного!
Також читайте: ТЕПЛИЙ САЛАТ З КВАСОЛІ З ПЕРЦЕМ І ГРИБАМИ