Пиріг виходить повітряним, ніжним і дуже смачним! При цьому готується швидко та зовсім не складно.
Інгредієнти:
Приготування:
У глибоку чашку викладаємо яєчні жовтки. Насипаємо цукровий пісок, додаємо цедру лимона і добре все розмішуємо.
Додаємо борошно, м’яке вершкове масло, розпушувач і розмішуємо, зібравши тісто в комок. Розрізаємо на дві частини, загортаємо в плівку та охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин.
В окремій чашці збиваємо яєчні білки до білої маси.
В іншу чашку виливаємо йогурт, додаємо цукровий пісок та розмішуємо. Всипаємо борошно і розмішуємо.
Вкладаємо поступово яєчні білки та розмішуємо.
У форму 24 см розрівнюємо одну частину тіста, зробивши бортики.
Викладаємо начинку і зверху натираємо на великій тертці другу частину тіста. Запікаємо 35 хвилин, при 180 градусах.
Готову випічку присипаємо цукровою пудрою.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…