Тушковане м’ясо з кабачком та овочами дуже смачне, ніжне, соковите, ситне та корисне.
Інгредієнти:
Приготування:
Курку обробляю і обсмажую до рум’яності на олії. Цибулю ріжу кубиком. Морква тру.
Болгарський перець ріжу півкільцями.
Цибулю, моркву та болгарський перець додаю до м’яса і тушкую 5 хвилин.
Кабачок ріжу кубиком. Викладаю кабачок до смажених овочів з м’ясом, накриваю кришкою і тушу до готовності, потім додаю сіль, спеції, перемішую, тушу ще 5 хвилин і вимикаю плиту.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…