Тушковане м’ясо з кабачком та овочами дуже смачне, ніжне, соковите, ситне та корисне.
Інгредієнти:
Приготування:
Курку обробляю і обсмажую до рум’яності на олії. Цибулю ріжу кубиком. Морква тру.
Болгарський перець ріжу півкільцями.
Цибулю, моркву та болгарський перець додаю до м’яса і тушкую 5 хвилин.
Кабачок ріжу кубиком. Викладаю кабачок до смажених овочів з м’ясом, накриваю кришкою і тушу до готовності, потім додаю сіль, спеції, перемішую, тушу ще 5 хвилин і вимикаю плиту.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…