Нове

Тушковане м’ясо з кабачком та овочами: смачна вечеря для всієї родини

Тушковане м’ясо з кабачком та овочами дуже смачне, ніжне, соковите, ситне та корисне.

Інгредієнти:

  • м’ясо – 2 стегенця (або невелику курочку)
  • цибуля – 1 шт
  • морква – 1 шт (невелика)
  • болгарський перець – 1 шт
  • кабачок – 1шт (у мене був середнього розміру)
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком
  • рослинна олія – 1 ст.л.

Приготування:

Курку обробляю і обсмажую до рум’яності на олії. Цибулю ріжу кубиком. Морква тру.
Болгарський перець ріжу півкільцями.

Цибулю, моркву та болгарський перець додаю до м’яса і тушкую 5 хвилин.

Кабачок ріжу кубиком. Викладаю кабачок до смажених овочів з м’ясом, накриваю кришкою і тушу до готовності, потім додаю сіль, спеції, перемішую, тушу ще 5 хвилин і вимикаю плиту.

Смачного!

Нове

Популярне