Тушковане м’ясо з кабачком та овочами дуже смачне, ніжне, соковите, ситне та корисне.
Інгредієнти:
- м’ясо – 2 стегенця (або невелику курочку)
- цибуля – 1 шт
- морква – 1 шт (невелика)
- болгарський перець – 1 шт
- кабачок – 1шт (у мене був середнього розміру)
- сіль, чорний мелений перець – за смаком
- рослинна олія – 1 ст.л.
Приготування:
Курку обробляю і обсмажую до рум’яності на олії. Цибулю ріжу кубиком. Морква тру.
Болгарський перець ріжу півкільцями.
Цибулю, моркву та болгарський перець додаю до м’яса і тушкую 5 хвилин.
Кабачок ріжу кубиком. Викладаю кабачок до смажених овочів з м’ясом, накриваю кришкою і тушу до готовності, потім додаю сіль, спеції, перемішую, тушу ще 5 хвилин і вимикаю плиту.
Смачного!