Популярна страва східної кухні! Лахмаджун – хрумкий турецький коржик з пряною начинкою з яловичого фаршу. Готується дуже просто і головне швидко.
Така закуска не залишить байдужим навіть самого розпещеного гурмана. Готуйте з урахуванням того, що добавки захочуть абсолютно всі. Вам сподобається – це справді дуже апетитно та смачно!
Інгредієнти:
Приготування:
У ступу відправляємо коріандр, зір і трохи солі. Спеції ретельно подрібнюємо та відправляємо в миску з яловичим фаршем. Фарш за смаком перчимо і солимо. Дрібно нарізаємо два невеликі томати, зубчик часнику, листя селери і петрушки. Все відправляємо в миску з фаршем, також додаємо паприку. На великій тертці натираємо цибулю, змішуємо з невеликою кількістю солі. Цибулю трохи віджимаємо від соку і відправляємо до фаршу.
Додаємо в начинку трохи олії і все ретельно перемішуємо. Лаваш викладаємо на лист, покритий пергаментом і рівномірно наносимо тонким шаром фарш. Деко відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку на 7 хвилин.
Лахмаджун ріжемо на невеликі шматочки, збризкуємо лимонним соком і насолоджуємося смаком. Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…