Сьогодні приготуємо смачний рулет із грибною начинкою. Як начинка я використовую печериці, але в цю страву підійдуть абсолютно будь-які гриби. Ця закуска прижилася в нашій сім’ї, і тепер я часто готую її на святкові застілля. Соковитий, ніжний та дуже смачний рулет із ситною начинкою підкорить вас і ваших гостей.
Інгредієнти:
Приготування:
Обсмажую печериці на олії 5 хвилин, вогонь ставлю середній.
Натираю кабачки та віджимаю їх від зайвого соку. Викладаю в глибоку тарілку та додаю яйця.
Далі додаю пучок кропу, сіль та перець.
Потім додаю борошно. Перемішую інгредієнти до однорідної консистенції. Тісто виходить, як густа сметана.
До грибів додаю сіль та сметану. Тушкую гриби без кришки на середньому вогні, поки з них не випарується вся волога.
На деко кладу лист пергаменту, змащений олією. Виливаю тісто на пергамент та розподіляю його рівномірним шаром. Ставлю лист у розігріту до 180 градусів духовку, на 20 хвилин.
Після того, як рулет охолоне перекладаю його на харчову плівку. Потім неквапливо знімаю з нього пергамент.
Потім викладаю обсмажені гриби та посипаю їх натертим сиром.
Загортаю інгредієнти у рулет. Перекладаю рулет швом вниз у форму для запікання, змащену олією. Зверху викладаю на нього смужки сиру. Ставлю рулет у духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…