Нове

Цю закуску з шампіньйонів та кабачків тепер готую на всі свята

Сьогодні приготуємо смачний рулет із грибною начинкою. Як начинка я використовую печериці, але в цю страву підійдуть абсолютно будь-які гриби. Ця закуска прижилася в нашій сім’ї, і тепер я часто готую її на святкові застілля. Соковитий, ніжний та дуже смачний рулет із ситною начинкою підкорить вас і ваших гостей.

Інгредієнти:

  • Кабачок – 400 г (без соку)
  • Яйце – 4 шт
  • Борошно – 120 г
  • Печериці – 400 г
  • Сир – 100-120 г
  • Сметана – 2 ст.л.
  • Кріп – пучок
  • Олія
  • Сіль, спеції за смаком

Приготування:

Обсмажую печериці на олії 5 хвилин, вогонь ставлю середній.

Натираю кабачки та віджимаю їх від зайвого соку. Викладаю в глибоку тарілку та додаю яйця.

Далі додаю пучок кропу, сіль та перець.

Потім додаю борошно. Перемішую інгредієнти до однорідної консистенції. Тісто виходить, як густа сметана.

До грибів додаю сіль та сметану. Тушкую гриби без кришки на середньому вогні, поки з них не випарується вся волога.

На деко кладу лист пергаменту, змащений олією. Виливаю тісто на пергамент та розподіляю його рівномірним шаром. Ставлю лист у розігріту до 180 градусів духовку, на 20 хвилин.

Після того, як рулет охолоне перекладаю його на харчову плівку. Потім неквапливо знімаю з нього пергамент.

Потім викладаю обсмажені гриби та посипаю їх натертим сиром.

Загортаю інгредієнти у рулет. Перекладаю рулет швом вниз у форму для запікання, змащену олією. Зверху викладаю на нього смужки сиру. Ставлю рулет у духовку на 5 хвилин, щоб сир розплавився.

Нове

Популярне