Ця страва особливо сподобається тим, хто любить смачно поїсти і не любить довго стояти біля плити. Смак соковитої курочки з копченою паприкою доповнять своїм ароматом листочки тархуна і зроблять цю страву незрівнянно смачною.
Приготуйте за нашим рецептом ці прості і доступні ласощі і порадуйте свою сім’ю смачною вечерею.
Інгредієнти:
Приготування:
З курячих стегенець зрізаємо м’ясо, відправляємо в підсолену воду. Варимо бульйон до готовності, додавши лавровий лист. У каструлю наливаємо трохи рослинної олії, додаємо маленький шматочок вершкового масла та обсмажуємо періодично перевертаючи шматочки. М’ясо за смаком солимо, перчимо, додаємо півтори чайної ложки копченої паприки та одну чайну ложку борошна. Все ретельно перемішуємо, додаємо 100-150 мл вершків та трохи курячого бульйону. Робимо мінімальним вогонь і тушкуємо не більше п’яти хвилин. Відокремлюємо листочки тархуна від стебла. Листочки дрібно нарізаємо, відправляємо в каструлю та перемішуємо. Апетитне блюдо викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками ароматного тархуну та подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…