Ця страва особливо сподобається тим, хто любить смачно поїсти і не любить довго стояти біля плити. Смак соковитої курочки з копченою паприкою доповнять своїм ароматом листочки тархуна і зроблять цю страву незрівнянно смачною.
Приготуйте за нашим рецептом ці прості і доступні ласощі і порадуйте свою сім’ю смачною вечерею.
Інгредієнти:
Приготування:
З курячих стегенець зрізаємо м’ясо, відправляємо в підсолену воду. Варимо бульйон до готовності, додавши лавровий лист. У каструлю наливаємо трохи рослинної олії, додаємо маленький шматочок вершкового масла та обсмажуємо періодично перевертаючи шматочки. М’ясо за смаком солимо, перчимо, додаємо півтори чайної ложки копченої паприки та одну чайну ложку борошна. Все ретельно перемішуємо, додаємо 100-150 мл вершків та трохи курячого бульйону. Робимо мінімальним вогонь і тушкуємо не більше п’яти хвилин. Відокремлюємо листочки тархуна від стебла. Листочки дрібно нарізаємо, відправляємо в каструлю та перемішуємо. Апетитне блюдо викладаємо на тарілку, прикрашаємо листочками ароматного тархуну та подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…