Нове

Цю страву справді дуже складно зіпсувати: куряче філе під сирною шубкою

Страва виходить соковитою, дуже смачною, ситною і виглядає вона дуже апетитно.

Всі інгредієнти відмінно поєднуються і надають страві аромату та неповторного смаку.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2-3 шт. ;
  • цибуля – 1 шт. ;
  • картопля – 2-3 шт. ;
  • гриби – 100 г ;
  • помідор – 1-2 шт. ;
  • сир – 100 -150 г ;
  • часник – 3-4 зубчики;
  • сіль, перець, улюблені спеції за смаком;
  • майонез чи сметана – 3-5 ст.л. ;
  • олія – ​​1-2 ст.л. ;
  • зелена цибуля – 2-3 пера.

Приготування:

Куряче філе добре помити, обсушити серветкою і розрізати вздовж навпіл.

Кожен шматочок натерти сіллю, перцем, улюбленими спеціями і трохи відбити з обох боків кухонним молоточком. Відставити убік.

Очистити овочі. У зручній ємності змішати сметану або майонез із часником пропущеним через прес.

Цибулю та гриби порізати невеликими кубиками і обсмажити на олії до золотистості.

Якщо ви хочете, щоб страва вийшла не дуже жирна, то цибулю з грибами можна не обсмажувати, і викладати на курячу грудку в сирому вигляді.
Сир натерти на тертці.

Помідори порізати кружальцями. Зелену цибулю дрібно порубати ножем.

Картоплю натерти на великій тертці. Деко або форму для запікання змастити олією і викласти курячу грудку.

Зверху, на кожен шматочок грудки викласти по 1-2 ст. л. смажених грибів з цибулею, потім викласти кружечки помідорів і посипати рубаною зеленою цибулею.

Наступним шаром викласти терту сиру картоплю.

Посолити, поперчити і змастити або зробити сіточку часниковим соусом.

Всю цю красу поставити в розігріту духовку до 180С на 20 хвилин.

Через 20 хвилин дістати з духовки, посипати тертим сиром і назад відправити в духовку ще на 7-10 хвилин, поки не вийде апетитна сирна скоринка.

Ось і все, соковита і ніжна куряча грудка під шубкою готова!

Смачного!!!

Нове

Популярне