Рецепти

Цибулеві котлети: смакота на сковорідці за 10 хвилин

Такі цибульні котлетки виходять.

Інгредієнти:

  • Зелений цибулька
  • Куряче яйце
  • Борошно
  • Сіль перець
  • Олія для смаження

Приготування:

У миску або каструльку ріжемо пучок зеленої цибулі. Зручніше не різати ножем, а стригти ножицями. Трохи солимо і можна трохи розім’яти товкачем.

Вбиваємо яйце, бажано велике С0 або два невеликі. Ще раз солимо і додаємо перець або будь-які спеції на ваш смак, буквально по щіпці.

Добре все перемішуємо вилкою до однорідності. Можна навіть злегка збити яєчно-цибульну масу.

Далі просіюємо пшеничне борошно, пари ложок буде достатньо.

Ще раз добре перемішуємо. Маса повинна вийти не густою і не рідкою. Приблизно, як для звичайних оладок

Розігріваємо сковорідку з олією (ложки три-чотири)

Викладаємо на сковороду, формуючи котлетки. Смажимо з кожного боку по парі хвилин. Якщо хочете більш засмажені котлети, то трохи більше.

Викладаємо на тарілку. Смачно зі сметанкою.

Смачного!

Останні новини

Сестра Софії Ротару розповіла про плани співачки, щодо концертів

Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…

MamaRika зізналась про проблеми з алкоголем у минулому

Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…

Смачна буженина з індички

Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…

Смачний та легкий десерт з кефіру та желатину

Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…

Смачний молочний чай з корицею

Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…

Колишня Остапчука розповіла про зміни в особистому житті

Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…