Рецепти

Цибулеві котлети: смакота на сковорідці за 10 хвилин

Такі цибульні котлетки виходять.

Інгредієнти:

  • Зелений цибулька
  • Куряче яйце
  • Борошно
  • Сіль перець
  • Олія для смаження

Приготування:

У миску або каструльку ріжемо пучок зеленої цибулі. Зручніше не різати ножем, а стригти ножицями. Трохи солимо і можна трохи розім’яти товкачем.

Вбиваємо яйце, бажано велике С0 або два невеликі. Ще раз солимо і додаємо перець або будь-які спеції на ваш смак, буквально по щіпці.

Добре все перемішуємо вилкою до однорідності. Можна навіть злегка збити яєчно-цибульну масу.

Далі просіюємо пшеничне борошно, пари ложок буде достатньо.

Ще раз добре перемішуємо. Маса повинна вийти не густою і не рідкою. Приблизно, як для звичайних оладок

Розігріваємо сковорідку з олією (ложки три-чотири)

Викладаємо на сковороду, формуючи котлетки. Смажимо з кожного боку по парі хвилин. Якщо хочете більш засмажені котлети, то трохи більше.

Викладаємо на тарілку. Смачно зі сметанкою.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…