Такі цибульні котлетки виходять.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску або каструльку ріжемо пучок зеленої цибулі. Зручніше не різати ножем, а стригти ножицями. Трохи солимо і можна трохи розім’яти товкачем.
Вбиваємо яйце, бажано велике С0 або два невеликі. Ще раз солимо і додаємо перець або будь-які спеції на ваш смак, буквально по щіпці.
Добре все перемішуємо вилкою до однорідності. Можна навіть злегка збити яєчно-цибульну масу.
Далі просіюємо пшеничне борошно, пари ложок буде достатньо.
Ще раз добре перемішуємо. Маса повинна вийти не густою і не рідкою. Приблизно, як для звичайних оладок
Розігріваємо сковорідку з олією (ложки три-чотири)
Викладаємо на сковороду, формуючи котлетки. Смажимо з кожного боку по парі хвилин. Якщо хочете більш засмажені котлети, то трохи більше.
Викладаємо на тарілку. Смачно зі сметанкою.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…