Нове

Цибулеві котлети: смакота на сковорідці за 10 хвилин

Такі цибульні котлетки виходять.

Інгредієнти:

  • Зелений цибулька
  • Куряче яйце
  • Борошно
  • Сіль перець
  • Олія для смаження

Приготування:

У миску або каструльку ріжемо пучок зеленої цибулі. Зручніше не різати ножем, а стригти ножицями. Трохи солимо і можна трохи розім’яти товкачем.

Вбиваємо яйце, бажано велике С0 або два невеликі. Ще раз солимо і додаємо перець або будь-які спеції на ваш смак, буквально по щіпці.

Добре все перемішуємо вилкою до однорідності. Можна навіть злегка збити яєчно-цибульну масу.

Далі просіюємо пшеничне борошно, пари ложок буде достатньо.

Ще раз добре перемішуємо. Маса повинна вийти не густою і не рідкою. Приблизно, як для звичайних оладок

Розігріваємо сковорідку з олією (ложки три-чотири)

Викладаємо на сковороду, формуючи котлетки. Смажимо з кожного боку по парі хвилин. Якщо хочете більш засмажені котлети, то трохи більше.

Викладаємо на тарілку. Смачно зі сметанкою.

Смачного!

Нове

Популярне