Сьогодні хочемо поділитися рецептом дуже смачної картоплі, запеченої з м’ясом та іншими овочами. Страва ситна, красива і проста в приготуванні. Нею легко можна нагодувати всю сім’ю до відвалу. І коштуватиме це зовсім недорого. Наводимо далі докладний рецепт.
Інгредієнти:
Для картоплі:
Для м’яса:
Приготування:
Насамперед підготуємо м’ясну складову страви. Філе нарізаємо на невеликі шматочки і складаємо в окрему миску. Туди ж додаємо довільно нарізану цибулю, сіль і перець. Трохи мну курку з цибулею прямо руками і потім прибираємо вбік.
Картоплю ріжемо на досить тонкі скибочки і поміщаємо в іншу чашку. Всипаємо сіль, орегано та перець. Вливаємо будь-яку олію і перемішуємо. Моркву чистим та тремо на великій тертці.
Збираємо нашу страву. Жароміцну форму змащуємо олією. Першим шаром викладаємо половину м’яса із цибулею. Зверху кладемо половину тертої моркви. Далі йде половина картоплі. Знову кладемо м’ясо, моркву та картопля. Ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 45 хвилин. Після цього посипаємо верх страви тертим сиром і знову поміщаємо в духовку (буде достатньо 15 хвилин).
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…