Сьогодні хочемо поділитися рецептом дуже смачної картоплі, запеченої з м’ясом та іншими овочами. Страва ситна, красива і проста в приготуванні. Нею легко можна нагодувати всю сім’ю до відвалу. І коштуватиме це зовсім недорого. Наводимо далі докладний рецепт.
Інгредієнти:
Для картоплі:
Для м’яса:
Приготування:
Насамперед підготуємо м’ясну складову страви. Філе нарізаємо на невеликі шматочки і складаємо в окрему миску. Туди ж додаємо довільно нарізану цибулю, сіль і перець. Трохи мну курку з цибулею прямо руками і потім прибираємо вбік.
Картоплю ріжемо на досить тонкі скибочки і поміщаємо в іншу чашку. Всипаємо сіль, орегано та перець. Вливаємо будь-яку олію і перемішуємо. Моркву чистим та тремо на великій тертці.
Збираємо нашу страву. Жароміцну форму змащуємо олією. Першим шаром викладаємо половину м’яса із цибулею. Зверху кладемо половину тертої моркви. Далі йде половина картоплі. Знову кладемо м’ясо, моркву та картопля. Ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 45 хвилин. Після цього посипаємо верх страви тертим сиром і знову поміщаємо в духовку (буде достатньо 15 хвилин).
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…