Готуємо цікаву та смачну страву із звичайної цвітної капусти.
Інгредієнти:
Приготування:
Розібрати на суцвіття цвітну капусту. Промити та викласти в каструлю. Залити водою, поставити на плиту. Як закипить трохи підсолити та варити далі до готовності капусти.
Вона не повинна розвалюватися, але характерний запах вареної капусти має бути, як і її м’якість.
Відкинути капусту на сито або в друшляк. Дати стекти рідині.
У сотейнику розтопити вершкове масло, обсмажити в ньому борошно і тонким струмком влити молоко. Постійно помішуючи, зварити соус бешамель. Посолити і поперчити до смаку. На цьому етапі також не завадять прянощі. Наприклад, мелений мускатний горіх, трохи сухих трав і т.д.
Перекласти капусту у форму для запікання, можна розім’яти трохи ложкою або вилкою, а потім залити соусом.
Посипати тертим сиром зверху і помістити в гарячу духовку до зарум’янювання сиру. Температура духовки трохи більше 180 градусів.
Готову страву слід подавати гарячою. Можна як гарнір чи самостійно. Добре поєднується зі стравами з рубаного м’яса, рибою та овочевими салатами.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…