Ці булочки-джгутики в цукровій обсипці стали справжнім хітом у мене вдома, тому з’їдаються дуже швидко. Добре, що вони готуються швидко і з інгредієнтів, які завжди є в холодильнику. А який аромат стоїть на кухні!
Інгредієнти:
Приготування:
Для приготування тіста потрібно всього 200 г сиру. Додаємо до нього яйце, олію, трохи цукру і дрібку солі.
Все подрібнюємо в однорідну масу за допомогою занурювального блендера і додаємо борошно. Борошно потрібно змішати з розпушувачем і додавати в два прийоми, тому тісто вийде м’якше.
Тісто має бути м’яким і трохи липнути до рук. Формуємо невелику ковбаску, поділяємо її на 10 частин.
Кожен шматочок тіста розкочуємо тонкою ковбаскою і складаємо навпіл. Кінчики скріплюємо між собою та перекручуємо її навколо своєї осі 3-4 рази.
Виходить ось такий джгутик. Так робимо з усім тістом і викладаємо булочки на деко. Випікати при 180 градусах близько 30-40 хвилин.
І поки булочки випікаються в духовці, змішуємо цукор з корицею.
Поки джгутики гарячі змащуємо їх пензликом розтопленим вершковим маслом з усіх боків і обвалюємо в цукрі з корицею.
Булочки виходять неймовірно смачними та ароматними.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…