Це ніжне печиво настільки легко готується, що вийде з першого разу. Продукти в невеликій кількості знайдуться на будь-якій кухні і я вкажу основні, а ви вже можете за бажанням і смаком додати в печиво, горіхи, кокосову стружку або цедру апельсина.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло потрібно розм’якшене, тому заздалегідь дістали його з холодильника.
У глибокій мисці змішуємо м’яке масло, цукор та яйце. Добре розтираємо, потім вливаємо молоко кімнатної температури і ще раз ретельно перемішуємо.
Через сито всипаємо борошно з розпушувачем та замішуємо м’яке тісто, яке сформується у кулю.
Включаємо духовку, нехай розігріється на 180-190 С. Орієнтуйтеся, як гріє ваша духовка.
Від тіста відокремлюємо однакові невеликі шматочки, формуємо коржики і укладаємо їх на застелений папером деко. Зверху можна трохи присипати цукром, а можна вже на готове печиво посипати цукрову пудру.
Випікати протягом 18-20 хвилин. Печиво підніметься такими “подушечками”, зарум’яниться зовсім небагато. Не хвилюйтеся, так і треба.
Дістаємо протвень з печивом з духовки, даємо охолонути і можна пригощатися.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…