Це ніжне печиво настільки легко готується, що вийде з першого разу. Продукти в невеликій кількості знайдуться на будь-якій кухні і я вкажу основні, а ви вже можете за бажанням і смаком додати в печиво, горіхи, кокосову стружку або цедру апельсина.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло потрібно розм’якшене, тому заздалегідь дістали його з холодильника.
У глибокій мисці змішуємо м’яке масло, цукор та яйце. Добре розтираємо, потім вливаємо молоко кімнатної температури і ще раз ретельно перемішуємо.
Через сито всипаємо борошно з розпушувачем та замішуємо м’яке тісто, яке сформується у кулю.
Включаємо духовку, нехай розігріється на 180-190 С. Орієнтуйтеся, як гріє ваша духовка.
Від тіста відокремлюємо однакові невеликі шматочки, формуємо коржики і укладаємо їх на застелений папером деко. Зверху можна трохи присипати цукром, а можна вже на готове печиво посипати цукрову пудру.
Випікати протягом 18-20 хвилин. Печиво підніметься такими “подушечками”, зарум’яниться зовсім небагато. Не хвилюйтеся, так і треба.
Дістаємо протвень з печивом з духовки, даємо охолонути і можна пригощатися.
Смачного!
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…
Українська ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла про свого чоловіка Тимура Хромаєва, який нині служить у…
Салат «Принц» — ситна та ароматна страва з ніжною текстурою і виразним смаком, який досягається…
Соковиті та пікантні биті огірки — легка закуска з насиченим ароматом і цікавим смаком. Простий…
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…