Ці бургери з котлет, сиром та яйцем – ідеальна вибірка для тих, хто любить поєднання соковитих інгредієнтів та насиченого смаку. Цей рецепт принесе задоволення вашому піднебінню і здивує ваших гостей своєю оригінальністю та простотою в приготуванні.
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 500 г
- Сир – 100 г
- Болгарський перець – 1 шт
- Сіль, перець – на смак
- Яйце – 2 шт
- Зелена цибуля – на смак
- Орегано – 0,5 ч. л
- Часник сушений – 1 ч. л
Приготування:
Яйця варіть у шкарлупі 10 хвилин, охолодіть. Фарш змішайте з чайною ложкою солі, чорним перцем, орегано і сушеним часником. Трохи відбийте по столу. Сформуйте невеликі котлети. У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Смажте котлети близько 3–5 хвилин з кожного боку, щоб вони добре зарум’янились. Вийміть котлети на паперові рушники, трохи охолодіть і розріжте на плоскі половинки. Наріжте сир, яйця та перець кубиками. Зелений лук наріжте. Візьміть половинку котлети. Покладіть на неї сир, яйце та перець. Посоліть і посипте луком. Накрийте другою половинкою. Так само зберіть бургери з решти інгредієнтів.