Інгредієнти:
Приготування:
Баклажани нарізаємо на кубики невеликого розміру, викладаємо на суху сковороду та обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо і заливаємо лимонним соком.
Помідори нарізаємо на шматочки і відправляємо у тарілку до цибулі. Сир Бринзу нарізаємо на невеликі кубики і кладемо у тарілку до овочів.
Додаємо дрібно нарізану петрушку, солимо і перчимо. Заливаємо оливковою олією та розмішуємо.
У готові баклажани вливаємо трохи олії, солимо і додаємо подрібнений часник.
Перемішуємо та викладаємо в тарілку до салату.
Знову розмішуємо салат та подаємо до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…