Інгредієнти:
- Баклажани – 400 г
- Цибуля червона – 1/2 штуки
- Лимонний сік – 1 столова ложка
- Помідори – 200 г
- Сир Бринза – 100 г
- Часник – 2 зубчики
- Оливкова олія – 1 столова ложка
- Сіль та чорний мелений перець
- Петрушка
Приготування:
Баклажани нарізаємо на кубики невеликого розміру, викладаємо на суху сковороду та обсмажуємо.
Цибулю дрібно нарізаємо і заливаємо лимонним соком.
Помідори нарізаємо на шматочки і відправляємо у тарілку до цибулі. Сир Бринзу нарізаємо на невеликі кубики і кладемо у тарілку до овочів.
Додаємо дрібно нарізану петрушку, солимо і перчимо. Заливаємо оливковою олією та розмішуємо.
У готові баклажани вливаємо трохи олії, солимо і додаємо подрібнений часник.
Перемішуємо та викладаємо в тарілку до салату.
Знову розмішуємо салат та подаємо до столу!
Смачного!