Готуються рулетики швидко, просто – результатом ви точно залишитеся задоволені. Рулетики можна подавати як із гарніром, так і як самостійну страву.
Поєднання олії, ароматних трав та риби робить цю страву фантастично смачною. Приготуйте – впевнений вам і вашим гостям дуже сподобається.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе сібаса очищаємо від кісток, що залишилися, знімаємо шкіру і зрізаємо зайві частини так, щоб вийшли рівні стрічки. Філе на смак солимо і перчимо. Рибні стрічки акуратно згортаємо в рулетик, фіксуємо шпагатом і вертикально ставимо у форму для запікання. Дрібно рубаємо зелень, часник і відправляємо в миску з вершковим маслом. У миску додаємо трохи цедри лимона і ретельно перемішуємо в пасту. Вершковою пастою рясно покриваємо рибні рулетики.
Рулетики відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент (гриль). Перед подачею на стіл рулетики поливаємо маслом, що витопилося, позбавляємося від мотузки і збризкуємо лимонним соком.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…