Нове

Ці рулетики прикрасять святковий стіл

Готуються рулетики швидко, просто – результатом ви точно залишитеся задоволені. Рулетики можна подавати як із гарніром, так і як самостійну страву.

Поєднання олії, ароматних трав та риби робить цю страву фантастично смачною. Приготуйте – впевнений вам і вашим гостям дуже сподобається.

Інгредієнти:

  • Філе сібаса – 6 шт
  • Вершкове масло – 70 г
  • кріп
  • Тархун
  • Кінза
  • Чебрець
  • Цедра лимона – за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець – за смаком
  • Філе сібаса

Приготування:

Філе сібаса очищаємо від кісток, що залишилися, знімаємо шкіру і зрізаємо зайві частини так, щоб вийшли рівні стрічки. Філе на смак солимо і перчимо. Рибні стрічки акуратно згортаємо в рулетик, фіксуємо шпагатом і вертикально ставимо у форму для запікання. Дрібно рубаємо зелень, часник і відправляємо в миску з вершковим маслом. У миску додаємо трохи цедри лимона і ретельно перемішуємо в пасту. Вершковою пастою рясно покриваємо рибні рулетики.

Рулетики відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин, увімкнувши верхній нагрівальний елемент (гриль). Перед подачею на стіл рулетики поливаємо маслом, що витопилося, позбавляємося від мотузки і збризкуємо лимонним соком.

Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!

Нове

Популярне