Сьогодні готуватимемо дуже смачну закуску – хрусткі палички з кабачків у сирному паніруванні. Готуються кабачки у духовці без краплі олії. Впевнена цей рецепт сподобається багатьом. Просто, швидко та дуже смачно виходить.
Інгредієнти:
Приготування:
Кабачки нарізаємо брусочками завтовшки 1-1,5 см.
У сметану додаємо подрібнений часник, сіль та чорний мелений перець. Все перемішуємо.
На середній або дрібній тертці натираємо 100 грамів сиру (у мене голландський) і всипаємо туди стільки ж панірувальних сухарів. Перемішуємо.
Тепер кожен брусочок опускаємо в часниково сметанний соус, а потім обвалюємо в суміші з сиру та панірувальних сухарів. Надлишки струшуємо і укладаємо на лист, застелений пергаментом.
Все те ж саме робимо з рештою кабачкових паличок. Замість сметани можна використати збиті яйця.
У нас вийде ціле деко кабачкових паличок, відправляємо його в заздалегідь розігріту духовку до 180 – 200 градусів на 25-30 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.
Час приготування залежатиме від потужності духовки. У результаті виходять смачні, ніжні та соковиті кабачки з хрумкою сирною скоринкою зверху. І при цьому ми приготували кабачки без використання олії.
Всім рекомендую цей рецепт. Подавати краще зі сметанним соусом, як гарнір або самостійну страву.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…