Нове

Ці кабачкові палички з’їдаються вмить: найсмачніша хрустка закуска з кабачків

Сьогодні готуватимемо дуже смачну закуску – хрусткі палички з кабачків у сирному паніруванні. Готуються кабачки у духовці без краплі олії. Впевнена цей рецепт сподобається багатьом. Просто, швидко та дуже смачно виходить.

Інгредієнти:

  • Кабачки – 2 шт
  • сметана – 200 г (або 2 яйця)
  • 2 зубчики часнику
  • сіль перець
  • сир – 100 г
  • панірувальні сухарі – 100 г

Приготування:

Кабачки нарізаємо брусочками завтовшки 1-1,5 см.

У сметану додаємо подрібнений часник, сіль та чорний мелений перець. Все перемішуємо.

На середній або дрібній тертці натираємо 100 грамів сиру (у мене голландський) і всипаємо туди стільки ж панірувальних сухарів. Перемішуємо.

Тепер кожен брусочок опускаємо в часниково сметанний соус, а потім обвалюємо в суміші з сиру та панірувальних сухарів. Надлишки струшуємо і укладаємо на лист, застелений пергаментом.

Все те ж саме робимо з рештою кабачкових паличок. Замість сметани можна використати збиті яйця.

У нас вийде ціле деко кабачкових паличок, відправляємо його в заздалегідь розігріту духовку до 180 – 200 градусів на 25-30 хвилин до золотистої рум’яної скоринки.

Час приготування залежатиме від потужності духовки. У результаті виходять смачні, ніжні та соковиті кабачки з хрумкою сирною скоринкою зверху. І при цьому ми приготували кабачки без використання олії.

Всім рекомендую цей рецепт. Подавати краще зі сметанним соусом, як гарнір або самостійну страву.

Смачного!

Нове

Популярне