Сьогодні я хочу запропонувати приготувати чудово смачні, пишні булочки.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску кладемо яйця 2 шт. і один білок (жовток поки що відставляємо убік), цукор 80 г, ванільний цукор 10 г, щіпку солі і все добре перемішуємо.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, молоко 120 мл, додаємо дріжджі сухі 10 г і перемішуємо.
Просіюємо 400 г борошна, добре перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Просіюємо 50 г борошна на робочу поверхню та вимішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт і розрізаємо на частини. Змащуємо розтопленим вершковим маслом.
Завертаємо кожну частину в рулетик.
Викладаємо на лист з пергаментом і залишаємо в теплому місці на 20-30 хвилин.
Змащуємо булочки сумішшю із жовтка зі сметаною. Випікаємо 30 хвилин при 180 °C.
Ще гарячі булочки змащуємо гарячим, розтопленим медом.
Наші булочки готові. Смачно!
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…
Український комік та зірка шоу "Ліга сміху" Віктор Розовий, який навесні цього року отримав важке…