Сьогодні я хочу запропонувати приготувати чудово смачні, пишні булочки.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску кладемо яйця 2 шт. і один білок (жовток поки що відставляємо убік), цукор 80 г, ванільний цукор 10 г, щіпку солі і все добре перемішуємо.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, молоко 120 мл, додаємо дріжджі сухі 10 г і перемішуємо.
Просіюємо 400 г борошна, добре перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Просіюємо 50 г борошна на робочу поверхню та вимішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт і розрізаємо на частини. Змащуємо розтопленим вершковим маслом.
Завертаємо кожну частину в рулетик.
Викладаємо на лист з пергаментом і залишаємо в теплому місці на 20-30 хвилин.
Змащуємо булочки сумішшю із жовтка зі сметаною. Випікаємо 30 хвилин при 180 °C.
Ще гарячі булочки змащуємо гарячим, розтопленим медом.
Наші булочки готові. Смачно!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…