Сьогодні я хочу запропонувати приготувати чудово смачні, пишні булочки.
Інгредієнти:
Приготування:
У миску кладемо яйця 2 шт. і один білок (жовток поки що відставляємо убік), цукор 80 г, ванільний цукор 10 г, щіпку солі і все добре перемішуємо.
Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, молоко 120 мл, додаємо дріжджі сухі 10 г і перемішуємо.
Просіюємо 400 г борошна, добре перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Просіюємо 50 г борошна на робочу поверхню та вимішуємо тісто.
Розгортаємо тісто в пласт і розрізаємо на частини. Змащуємо розтопленим вершковим маслом.
Завертаємо кожну частину в рулетик.
Викладаємо на лист з пергаментом і залишаємо в теплому місці на 20-30 хвилин.
Змащуємо булочки сумішшю із жовтка зі сметаною. Випікаємо 30 хвилин при 180 °C.
Ще гарячі булочки змащуємо гарячим, розтопленим медом.
Наші булочки готові. Смачно!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…