Нове

Ці булочки перевершать будь-який десерт: тісто як пух, просто тануть у роті

Сьогодні я хочу запропонувати приготувати чудово смачні, пишні булочки.

Інгредієнти:

  • борошно 450 г
  • молоко 120 г
  • вершкове масло або маргарин 120 г
  • дріжджі сухі 10 г
  • цукор 80 г
  • ванільний цукор 10 г
  • яйця 3 шт.
  • сіль щіпка
  • вершкове масло для начинки 30 г
  • мед 1 ст.

Приготування:

У миску кладемо яйця 2 шт. і один білок (жовток поки що відставляємо убік), цукор 80 г, ванільний цукор 10 г, щіпку солі і все добре перемішуємо.

Вливаємо розтоплене вершкове масло 120 г, молоко 120 мл, додаємо дріжджі сухі 10 г і перемішуємо.

Просіюємо 400 г борошна, добре перемішуємо, накриваємо рушником і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Просіюємо 50 г борошна на робочу поверхню та вимішуємо тісто.

Розгортаємо тісто в пласт і розрізаємо на частини. Змащуємо розтопленим вершковим маслом.

Завертаємо кожну частину в рулетик.

Викладаємо на лист з пергаментом і залишаємо в теплому місці на 20-30 хвилин.

Змащуємо булочки сумішшю із жовтка зі сметаною. Випікаємо 30 хвилин при 180 °C.

Ще гарячі булочки змащуємо гарячим, розтопленим медом.

Наші булочки готові. Смачно!

Нове

Популярне