Оригінальна закуска та прикольна подача на стіл для любителів смачної рибки.
Минтай у листах норі не лише прикрасить стіл, а й подарує вам масу задоволення від смаку.
Інгредієнти:
Приготування:
Брикет минтаю нарізаємо на шматочки, розміром з крабові палички. Кожен шматочок загортаємо в лист норі. Обсмажуємо до готовності на вершковому маслі, маленькому вогні. Поки обсмажується рибка, приготуємо соус. У піалу наливаємо соєвий соус, до смаку додаємо дрібно натертий імбир, часник, наливаємо рисовий оцет і кунжутне масло. Все перемішуємо та подаємо до столу з готовою рибкою.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…