Цей лінивий рецепт приготування ачми з лаваша на сковороді вам точно сподобається! Страва дуже ситна та смачна. Ніхто й не здогадається, що ви на готування витратили не більше десяти хвилин! Відмінний варіант вечері для тих, хто втомився після роботи і довго стояти біля плити не хоче. Дуже смачно, раджу!
Інгредієнти:
Приготування:
У миску розбиваємо 4 яйця, додаємо 1/3 чайної ложки солі та перемішуємо.
Додаємо 200 мл молока та перемішуємо.
300 г сиру ділимо на 5 елементів.
200 г сиру моцарела натираємо на великій тертці і ділимо на 5 частин.
3 лаваша розрізаємо навпіл.
Сковорідку змащуємо вершковим маслом. Одну частину лаваша занурюємо у заливку та викладаємо на сковорідку.
Зверху кладемо 1/5 частину сиру і 1/5 частину сиру. Знову лаваш, сир і сир.
Таким чином чергуємо шари лаваша та начинки. Останнім викладаємо лаваш і виливаємо заливку, що залишилася.
Викладаємо 15 грамів вершкового масла. За рахунок масла у лаваша буде смачна золотиста скоринка.
Випікаємо під кришкою на найменшому вогні 15-20 хвилин до золотистої скориночки.
Перевертаємо за допомогою тарілки та випікаємо ще 10-15 хвилин під закритою кришкою на найменшому вогні.
Знімаємо з вогню, перевертаємо на тарілку та розрізаємо.
Дуже схожа на справжню ачму, так само чергуються шари тіста та начинки.
Це дуже смачно!
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…
Український співак MELOVIN заінтригував своїх шанувальників несподіваним зізнанням, яке викликало чимало питань та припущень. 21…
Грушевий торт з лимонним кремом — це ідеальний десерт для поціновувачів ніжної текстури та легких…
Пряне імбирне печиво — це чудовий варіант для зимових свят, наповнений ароматами спецій і солодкого…
Плов — це смачна та ситна страва, яка вразить своєю ароматністю і збалансованим смаком. Завдяки…
Українська акторка Наталка Денисенко відверто висловилася щодо тих колег, які зрадили Україну під час війни,…